Som especialistes en cortines. Tenim la que t'agrada i te la fem a mida.

Més de 35 anys al teu servei

Nosaltres

Som especialistes en tota mena de cortines de qualitat i decoració tèxtil d’interior, adaptant cada projecte a les necessitats dels nostres clients. T’ajudem a fer de casa teva, un lloc més confortable i amb personalitat pròpia.

Fem cortines a mida de qualitat i amb la garantia de dècades d'experiència.

Des de 1988, a la nostra botiga de Ripollet t’oferim una atenció i servei totalment personalitzat. Con unos estándares de calidad muy sólidos, nuestra principal misión es la satisfacción del cliente, desde la primera toma de contacto hasta la finalización del trabajo.

La nostra botiga

Adpatabilitat, experiència i professionalitat.

Durant més de 35 anys d’experiència en el sector, hem forjat excel·lents relacions amb els principals fabricants internacionals i locals, permetent que ens puguem adaptar a (gairebé) qualsevol necessitat i pressupost dels nostres clients.

La nostra història

Textil Hogar Morales S.L. va obrir les portes de la botiga a Ripollet, el juny de 1988. Inicialment, la principal activitat era la venda de roba de la llar, però ja des d’un inici la demanda del mercat ens va fer introduir en el món de les cortines i els teixits de decoració.

Els nostres orígens es remunten bastants anys enrere. Als anys 50 Gabriel Morales i Milagros Villanueva van començar el seu camí en el comerç tèxtil venent per la comarca de Barcelona en mercats setmanals. Anys més tard, van tenir també una parada al mercat de Sant Antoni de Barcelona. A les dècades següents van compaginar la venda ambulant amb la venda de mantes per subhasta. Aquesta última activitat els portava a passar llargues temporades fora, treballant pel nord i pel llevant, arribant a establir magatzems a Santurce i Nules. Aquest ofici es considera actualment desaparegut.

Gràcies al treball i a l’esforç constant, amb l’únic objectiu d’aconseguir la satisfacció dels nostres clients, ens posicionem en un mercat que era nou per a nosaltres, guanyant la confiança de multitud de clients i empreses de la zona.

Durant la dècada dels noranta vam consolidar aquesta posició i la cortina com la roba de la llar ja tenien la mateixa importància en el nostre negoci. Eren anys de frisos, volants rasos… També durant aquests anys vam començar a oferir els nostres serveis a empreses i professionals fent feines en diferents àmbits: sanitari, hostaleria, decoració…

En plena crisis del 2008 vam obrir un segon punt de venda a Cerdanyola del Vallès, que hem mantingut en ple funcionament durant 14 anys. L’abril de 2002 vam decidir centralitzar de nou tots els nostres serveis des de la botiga de Ripollet amb l’objectiu de millorar el nostre servei i adaptar-nos a les necessitats d’un mercat canviant i exigent.

Actualment, encapçalada per Jesús Morales, gerent de l’empresa, continuem visitant fàbriques, fires internacionals i, el més important, aprenent cada dia d’un sector en constant evolució. La nostra empresa afronta ara els reptes d’una societat diferent de la dels nostres inicis, però mantenint els valors que ens han fet arribar fins al dia d’avui, amb la qualitat, la varietat i el servei al client.

Garantia

Per a nosaltres és molt important que les teves cortines funcionin correctament durant molt temps, és per això que tots els nostres productes i serveis s’adapten a la llei de garantia vigent.

Servei tècnic i d'instal·lació
Estem al teu servei per a qualsevol dubte sobre manteniment, instal·lació o funcionament.
Contacta'ns
Clients
La confiança dels nostres clients durant tants demostra la nostra professionalitat i servei de qualitat.
Projectes
Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU