Qui som

Des de fa més de 20 anys oferim als nostres clients solucions perquè el nostre lema "viu casa teva" tingui sentit. Igual que no tots vestim de la mateixa manera, la nostra casa és el reflex més personal de nosaltres i els teixits que hi utilitzem ens donaran la calidesa i el toc personal que es mereix. 

Som especialistes en la decoració de la llar. Oferim un producte totalment a mida i personalitzat, cortines, edredons, coixins, entapissats, papers decoratius, catifes. Disposem de les últimes tendències i de les principals firmes nacionals i internacionals i el que és més important, els millors tallers, instal.ladors i els professionals que donaran forma al teu projecte amb les millors solucions decoratives. Oferim un servei integral pel que a interiorisme tèxtil es refereix, tant per a àmbit privat com professional. 

En roba de llar presentem dues col•leccions a l´any amb les propostes més actuals de les principals firmes del sector, així com col•leccions pròpies. La nostra oferta és variada, actual i per a totes les butxaques, però primant la qualitat per sobre de tot. A les nostres botigues trobaràs la nòrdica, tovallola, llençol, plaid, edredó, manta, cobrellit .... que estàs buscant, a més disposem de mides especials. 

En Morales volem vestir la teva casa perquè tu la visquis. 

Passat, present i futur

Tèxtil Hogar Morales S.L. va obrir les portes de la seva botiga de Ripollet al juny de 1988. Inicialment la principal activitat era la venda de roba de llar, però ja des d´un inici la demanda del mercat ens va fer introduir-nos en el món de les cortines i teixits de decoració.

Gràcies al treball i l´esforç constant, amb l´únic objectiu d´aconseguir la satisfacció dels nostres clients aconseguim posicionar-nos en un mercat que era nou per a nosaltres, guanyant la confiança de multitud de clients i empreses de la zona. Durant la dècada dels noranta refermem aquesta posició i tant la cortina com la roba de llar tenien ja la mateixa importància en el nostre negoci, eren anys de frisos, volants, rasos ... També durant aquests anys vam començar a prestar els nostres serveis a empreses i professionals ( contract), realitzant treballs en diferents àmbits, sanitari, hostaleria, empreses ...

Però els nostres orígens es remunten encara bastants anys enrere, en els anys cinquanta Gabriel Morales i Milagros Villanueva van iniciar la seva marxa en el comerç tèxtil venent per la comarca de Barcelona en mercats setmanals. Anys més tard van comptar també amb parada al mercat de Sant Antoni de Barcelona. En les dècades següents van compaginar la venda ambulant amb la venda de mantes per subhasta. Aquesta última activitat els portava a passar temporades fora treballant pel nord i el llevant, arribant a establir magatzems a Santurce i  Nules. Aquest ofici es considera actualment desaparegut.

Avui en dia visitem fàbriques i fires internacionals buscant les últimes tendències en decoració tèxtil i roba de llar per assortir les nostres botigues amb marques de prestigi i col·leccions pròpies de roba de casa. Les nostres botigues estan plenament instal·lades al segle XXI però mantenen els valors que ens han fet romandre al llarg dels anys: La qualitat, varietat i servei al client. Intentem oferir als nostres clients i als professionals de la decoració solucions específiques per a cada necessitat, d´alguna cosa que ens apassiona, el tèxtil i la llar.